2e Paasdag Lammetjesdag in Hollandse Biesbosch

Op 2e Paasdag op 28 maart a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur is het Lammetjesdag in natuur- en recreatiegebied de Hollandse Biesbosch. Iedereen is welkom om de pasgeboren lammetjes te komen bewonderen.

Tijdens Lammetjesdag staat de Hel- en Zuilespolder in het teken van de pasgeboren lammetjes van de schaapskudde van de Hollandse Biesbosch. Kinderen kunnen in de boerderijschuur de lammetjes komen bewonderen en aaien. Ook kun je met de lammetjes op de foto. Vergeet je fotocamera niet mee te nemen! Herder Huug Hagoort en zijn medewerkers vertellen deze dag alles over de schaapskudde.

Het evenement vindt plaats bij de boerderij in de Hel- en Zuilespolder. Vanaf Biesboschcentrum Dordrecht kun je een prachtige voorjaarswandeling maken door het weidegebied van de Hel- en Zuilespolder. Luister naar de vogels die al volop aan het freeslots kwetteren zijn en zie hoe de natuur zich voorbereid om straks weer in bloei te staan. Het is ongeveer één kilometer lopen naar de schuur met de lammetjes.

Ook is het op deze dag mogelijk om met de Grienduil-pont naar de boerderij te varen voor € 1,- p.p. enkele reis.

Opgeven voor Lammetjesdag is niet nodig. Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.biesboschcentrumdordrecht.nl .