Beleef de Biesbosch tijdens de BrabantNacht

Op 17 september kun je 8 iconen van Brabant ontdekken op een bijzonder moment: de nacht! Tijdens de BrabantNacht laten 8 topattracties de magie van de nacht beleven met exclusieve arrangementen. Natuurlijk is de Biesbosch één van de iconen.
Het doel van de BrabantNacht is om iedereen buiten Brabant te laten ervaren hoe bijzonder dit deel van Nederland is. De 8 iconen laten zien wat Brabant allemaal te bieden heeft en waarom deze provincie een uitgebreid bezoek meer dan waard is!

Heb jij vrienden, familie of collega’s buiten Brabant van wie jij vindt dat het tijd wordt dat ze Brabant ontdekken? Dat ze ervaren dat in Brabant inderdaad nog licht brandt? Ook lang na zonsondergang.
Wijs ze dan op de BrabantNacht! Op www.brabantnacht.nl vind je alle informatie en kun je je aanmelden voor deze bijzondere ervaring! De deelname aan deze exclusieve arrangementen is zeer beperkt, dus wees er snel bij! 

Biesbosch expeditie ‘by night’  

In de Biesbosch kun je deelnemen aan een exclusieve expeditie! Het programma start bij het prachtige nieuwe Biesbosch MuseumEiland. Er wordt verder gevaren door in het donker op zoek naar bevers en aansluitend gewandeld door de Kleine Noordwaard onder het licht van de volle maan.

Kom alvast in de stemming! https://www.youtube.com/watch?v=V44XGJBCqJs

Ook op andere plekken beleef je de Biesbosch ‘by night’  

Diverse ondernemers organiseren tijdens de BrabantNacht activiteiten en excursies.
Zo kun je bij de Biesbosch hoeve een kampeerweekend boeken met een Canadese kano. Overnachten met je tent op eiland de Vischplaat midden in de Biesbosch, een bezoekje aan de boerderij en een bevertocht met de kano! Kijk voor meer informatie, prijzen en reserveren op https:\/\/biesboschhoeve.nl/kamperen/arrangementen