Biesbosch fotowedstrijd 2017 ‘Op expeditie in de Biesbosch’

15 mei 2017

Vanaf 15 mei 2017 start de nieuwe Fotowedstrijd ‘De Biesbosch in Mij’, een initiatief van verschillende Biesboschorganisaties. Er zijn prijzen zijn te winnen voor inzendingen rondom het thema: Op expeditie in de Biesbosch!

De fotowedstrijd wordt voor de vierde keer gehouden en loopt tot 1 september 2017. Foto’s en filmpjes kunnen worden ingezonden via www.debiesboschinmij.nl of Instagram met #debiesboschinmij.

Het thema ‘Op expeditie in de Biesbosch’ is erop gericht om ook kinderen kennis te laten maken met de natuur. De organisatie geeft 10 speciale tips voor kinderexpedities in de Biesbosch. Op www.debiesboschinmij.nl is informatie over deze tips te vinden, samen met een overzichtskaart waar je deze kunt doen. Deze kaart kan worden gedownload, maar is ook verkrijgbaar bij de Biesbosch bezoekerscentra. Hoewel de tips in eerste instantie zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen, kunnen uiteraard ook volwassenen meedoen aan de wedstrijd.

Prijzen voor volwassen en kinderen De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer en VVV’s kiezen in de eerste week van september twee foto’s. De mooiste foto van een expeditie met kinderen wordt beloond met een kinderfeestje in het Biesbosch MuseumEiland. De foto die voldoet aan het thema maar in relatie met natuurschoon maakt kans op een beverexcursie voor 4 personen. Er wordt bij de keuze rekening gehouden met de voorkeur van het publiek die op de website www.debiesboschinmij.nl mee kan stemmen.

Wil jij op expeditie in de Biesbosch? Download dan hier de kaart met 10 leuke tips en de hotspots om de Biesbosch echt te beleven!