Biesbosch fotowedstrijd: De Biesbosch in mij!

Biesbosch fotowedstrijd: Belevenissen in de Biesbosch!

De belevenissen van de zeearend, de visarend en andere prachtige dieren in de Biesbosch worden door velen gevolgd en krijgen veel aandacht. Maar wij zijn ook op zoek naar de belevenissen van de mens als bezoeker in de Biesbosch. De fotoactie is in het leven geroepen om van jou te weten te komen hoe je de Biesbosch beleeft. Welke Biesbosch-activiteiten maken de Biesbosch speciaal? Wij hopen jouw foto te zien en wellicht val je in de prijzen!

Vanaf 15 mei tot 1 september kunnen foto’s worden ingezonden. Er zijn meerdere ‘BrabantNacht Biesbosch VIP arrangementen’ te winnen rondom vier thema’s.

  • Fit in de Biesbosch
  • Families in de Biesbosch
  • Overnachten in de Biesbosch
  • Natuurschoon in de Biesbosch

Maar ook als je een foto plaatst op Instagram met #debiesboschinmij, #debiesbosch, #biesbosch kun je gedurende de looptijd van de actie diverse prijzen winnen zoals gratis kanohuur of een tocht met een rondvaartboot.

De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer, VVV’s en de winnende fotografen van 2015 kiezen de mooiste foto’s per thema. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de voorkeur van het publiek die op de website www.debiesboschinmij.nl zijn keuze kan maken