Grootouder-kleinkind Wildernis dag

Twee generaties ontdekken de Biesbosch wildernis. Op zaterdag 19 oktober organiseert het Biesboschcentrum van Staatsbosbeheer in Drimmelen de jaarlijkse Grootouder-kleinkinddag. De dag staat in het teken van de Biesbosch Wildernis.  Actie, creativiteit, ontdekken en beleven van de Wildernis, maar vooral samen genieten zijn kenmerken van deze dag voor de beide generaties.

De dag is bedoeld voor grootouders die samen met hun kleinkinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een dag actief in De Biesbosch bezig willen zijn. En die niet bang zijn voor de ruige Biesboschnatuur.

Na ontvangst en uitleg in het centrum vertrekken de deelnemers per boot naar de Biesbosch. Op de Hofmansplaat voeren de opa’s en oma’s met hun kleinkinderen vier activiteiten uit;  Struintocht door ruige natuur, Roeien door de kreken, Maak je eigen wildernis schilderij en Kun je wildernis eten?  Ervaren Biesboschgidsen begeleiden de activiteiten.  Als we dan rond 4.00 uur moe, maar voldaan weer in Drimmelen aankomen zal iedereen terug kunnen zien op een geweldige dag. Aan het eind van deze dag is het moeilijk te zeggen wie enthousiaster zijn: de kinderen of hun grootouders!

De prijs: € 25.- per persoon, inclusief lunch en drinken en fruit in de loop van de dag. Informatie en reserveren bij het Biesboschcentrum Drimmelen aan de  Biesboschweg 4 in Drimmelen. Tel. 0162-682233.  Aanmelden kan ook per mail:biesbosch@staatsbosbeheer.nl.