Haardhoutactie Boswachterij de Elzen

Zaterdag 3 maart is er tussen 8.00 en 11.00 uur opnieuw de mogelijkheid om Haardhout af te nemen in het bos De Elzen in Dordrecht. Men kan dan hout voor uw kachel af te halen voor €55.00 per kuub.

Het hout (uitsluitend Essenhout) bevindt zich verspreid in de bosvakken en dient zelf verzameld te worden. Zorg er dus voor dat u met genoeg mankracht komt om het hout te verzamelen.
Het hout is zoveel mogelijk op handzame lengte gezaagd, het is NIET toegestaan zelf een motorzaag te gebruiken.

Deelnemen? U hoeft zich niet van tevoren op te geven. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 8.0o en 11.00 uur, aan het eind van de Noorderelsweg in Dordrecht (voorbij de Natuur en Vogelwacht)

De locatie betreft een smalle strook. Deze is uitsluitend bereikbaar via het fietspad. Fietsers moeten te allen tijden kunnen passeren. Dit betekent dat u met één wiel in het gras dient te parkeren én dat de mogelijkheid bestaat dat u niet direct kunt vertrekken als u klaar bent met inladen omdat anderen nog aan het laden zijn. Elkaar passeren op het fietspad is niet toegestaan. We doen daarom een beroep op uw geduld.

Het afgenomen aantal kuubs dient ter plaatse middels een pinbetaling te worden betaald. Cash geld wordt niet aangenomen.

Disclaimer Nederlands English