Hartstocht de Biesbosch 2018

Maak op zaterdag 8 september een mooie wandeling door de prachtige Biesbosch en steun hiermee de Hartstichting. Loop mee met Hartstocht De Biesbosch en haal zo geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Er zijn vier verschillende routes mogelijk, alle vier door een prachtig gebied. De routes zijn beschikbaar in 5, 10, 15 of 20 kilometer. Op elke route is er genoeg te zien en te beleven. Loop langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes en ontdek tal van planten en diersoorten. Ga op zoek naar de visarend en ontmoet de natuurexperts die je vertellen wat de Biesbosch zo bijzonder maakt. Ook is er voor de kleine wandelaars een speciaal kinderprogramma samengesteld.

Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen. Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht. Van jouw inschrijfgeld gaat namelijk minstens € 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Loop jij mee? De kosten bedragen € 15,00 inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Inschrijving op de dag zelf op locatie is mogelijk. Voorinschrijving is niet verplicht. Klik hier voor meer informatie.