Bereikbaarheid

De Biesbosch bevindt zich tussen de grote snelwegen A16, A15, A27 en A58 en is daardoor goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

biesboschP2013_280813


Met de auto

Bereikbaarheid via de noordkant (Dordrecht)
Neem de afslag naar de N3 vanaf de A15 (afslag 23) of vanaf de A16 (afslag 20). Op de N3 neem je de afrit naar recreatiegebied de Hollandse Biesbosch/De Staart. Onderaan bij de stoplichten ga je rechtsaf en volg je de Baanhoekweg totdat je De Biesbosch inrijdt.

Bereikbaarheid via de zuidkant (Drimmelen)
Vanaf de A59 neem je de afslag Made (afslag 32). Vervolgens volg je de borden naar De Biesbosch.

Bereikbaarheid vanaf de oostkant (Werkendam of Hank)
Vanaf de A27 neem je de afslag Werkendam (afslag 23) of de afslag Hank-Dussen (afslag 21). Vervolgens volg je de borden naar De Biesbosch.

Toeristisch Overstappunt (TOP)

In De Biesbosch bevinden zich twee TOP’s: Toeristische Overstappunten. Dit zijn punten waar bezoekers de auto parkeren om vervolgens een fiets- of wandelroute te volgen via bewegwijzerde of beschreven routes die de mooiste plekjes van De Biesbosch tonen. Een TOP is altijd goed bereikbaar, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en er is horeca in de buurt. Je herkent een TOP aan de grote groene grashalm. TOP’s in De Biesbosch zijn:

Met het openbaar vervoer

Diverse bussen rijden vanaf diverse plaatsen naar de randen van Nationaal Park De Biesbosch. Plan hier je je reis nauwkeurig, op basis van dag, tijd, plaats, exacte bestemming en actuele dienstregeling.

Schermafbeelding 2015-04-22 om 14.31.29