Vernieuwende ideeën voor NLDelta Challenge

36 studenten en pas afgestudeerden van 14 verschillende opleidingen hebben meegedaan met de NLDelta Challenge. De opdracht: Maak NLDelta zichtbaar, vindbaar en beleefbaar. ‘Verbinding’ was het sleutelwoord in de wedstrijd. Op 14 juni 2018 was de finale in Fort Altena in Werkendam. Het Onderwaterkabinet van Mirte van Laarhoven werd door de jury tot winnaar gekozen.

Onderstaand de lijst met alle deelnemers, bekijk meer informatie over de inzendingen van de NLDelta Challenge op de website.
– Het Onderwaterkabinet van Mirte van Laarhoven (Academie van Bouwkunst, Amsterdam)
– Het Getijdenpad van Wessel de Jong en Jeroen Ubels (Architecture, Urbanism and Building Sciences, TU Delft)
– Poldurr.io van Jasper Meijering (Engineering en Policy Analysis, TU Delft)
– Het DeltaRijk van Niek Engbers en Djuran Koopmans (Wageningen University)
– Fishotel van Max Dijkstra (Artez Hogeschool voor de Kunsten)
– Vertel de Delta, verhalen uit de NLDelta van Bas de Jongh, Joeri Dijkhuizen, Joost Koopmans, Tijmen Hartung en Tom Spanjaard(Landscape and Environment Management, Hogeschool InHolland, Delft)
– NLDelta container ‘Think inside the box’ van Carmen Hazeu, Roel de Jong, Brechtje Pieterse en Elin Thomassen (Land en watermanagement Hogeschool Van Hall Larenstein, Velp)
– NLDelta, één delta van Kornelis Kramer (HZ University of Applied Sciences, Vlissingen)
– Deelta: deel jouw deltamoment van Uma Ho-Sam-Sooi, Anka Aktas, Marc Botermans en Milou van der Pluijm (Landscape and Environment Management, Hogeschool InHolland, Delft)

Wil je meer weten over een van de inzendingen of wil je er iets mee doen, stuur dan een mail naar info@nldelta.nl.