Wandel mee met de Biesbosch schaapskudde: natuurtheatervoorstelling KUDDE

Van 6 t/m 17 september vindt in de Biesbosch een bijzondere natuurvoorstelling plaats: KUDDE. Tijdens een wandeling met de schaapskudde van de Hollandse Biesbosch wordt je een verhaal toegefluisterd. Acteur Hans Dagelet vertelt het verhaal van Zenon; een moedige man die besluit de kudde te verlaten. Een voorstelling over kuddegedrag. Wat is de aantrekkingskracht van de kudde en waarom is het zo moeilijk om los te breken? En willen we dat eigenlijk wel?

De wandeling vindt plaats tijdens zonsondergang, met de wilgenbossen, polders en kreken van de Biesbosch als decor voor filmprojecties onderweg. Als de avond valt, verschijnen filmprojecties op de natuur. Bomen, zand, water; alles blijkt decor waarin het gevoelsleven van Zenon wordt verbeeld.

KUDDE neemt je mee naar buiten, naar jezelf, naar binnen. Een sprookje voor volwassenen over de moed die het vergt om te worden wie je werkelijk bent.

Theatermaker Heleen van Doremalen en beeldend kunstenaar Leonie Muller zorgen met deze natuurtheatervoorstelling KUDDE voor een totaalbeleving. Met tekstfragmenten van Roel Adam (De Toneelmakerij) en Jibbe Willems (Toneelgroep Maastricht en Orde van de Dag).

Deze interactieve voorstelling is geschikt voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Gepaste kleding en dichte schoenen zijn aanbevolen. Niet geschikt voor mindervaliden. Honden niet toegestaan.

Meer informatie of kaarten bestellen? Kijk dan op: https:\/\/www.kudde.org/ Speeldata: 6 t/m 10 en 13 t/m 17 september 2017

KUDDE is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Dordrecht, Biesbosch Streekfonds, Nationaal Park De Biesbosch en IVN